TV Huren 60″ Sharp LCD televisie

TV Huren
Sharp 60″ LCD Televisie

Het juiste formaat voor een eerste indruk
Deze 60″ LCD Televisie wordt geleverd op een robuust aluminium design statief van Smart Metals. Door de zeer dunne onderplaat is dit scherm ook in de kleinste beursstands te plaatsen. Het scherm van met een beelddiagonaal van 152 cm is full HD en ondersteund 3D. Met deze installatie presenteert u zich professioneel. Bent u opzoek om een TV te Huren voor uw Beurstand of congres? Dan bent u bij TV Huren aan het juiste adres.

Merk en serie Sharp 60″ LCD
Schermdiagonaal 60″ (152 cm)
HD specificatie Full HD, 3D Ondersteuning
Resolutie 1920×1080 (Full HD 1080p)
Video In 4x HDMI, D-Sub (VGA), Component Video, 1x Scart
Verbindingen 3x USB 2.0
Geluid 30W RMS
Accessoires Inclusief design aluminium vloerstandaard van Smart metals (instelbaar tot een hoogte van 210 cm), extra optie DVD/Laptop plateau

Bekijk onze prijzen

60 Inch Sharp op Smart metals design statief

Een eerste indruk

Opvallen tussen de vele beursstands? Kies dan voor deze 60 inch televisie want dit scherm heeft een diagonaal van 152 cm waardoor u zeker opvalt. En de vloerplaat is enkel 2 cm dik en heeft de afmetingen 110 cm bij 60 cm waardoor dit grote scherm zelfs in de kleinste beursstands past. TV Huren uw partner voor uw televisie huur. TV Huren verzorgt voor u een passende en kostenbesparende oplossing voor uw tijdelijke vraag.

computer aansluiten op tv Sluit de gewenste randapparatuur aan via HDMI, VGA, HDMI, Scart of Component Video. Via de PC-ingang kunt u vanuit uw laptop presenteren op het scherm met een HDMI-DVI-kabel (voor digitale signalen) of een VGA-kabel (voor analoge signalen).

HDMI bestaat uit één enkele kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt. Doordat de signalen ongecomprimeerd in HD worden overgebracht, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren.

televisie huren met usbDe USB-aansluiting biedt u de mogelijkheid foto’s en videobestanden vanuit uw USB-stick te presenteren. Hierdoor hoeft u geen extra mediaspeler te huren. Steek de USB-stick in de aansluiting aan de zijkant van de TV en open de multimedia-inhoud met de inhoudbrowser op het scherm.

Zo kunt u uw video’s, foto’s en muziek eenvoudig weergeven en des gewenst herhalen.

Bij de huur van een TV wordt deze gratis op een aluminium design statief van Smart metals geleverd. Wat ideaal is voor een presentatie of in een beursstand. Natuurlijk is het ook mogelijk te kiezen voor de desktopstandaard. De vloerstandaard is in hoogte verstelbaar van 140 cm tot 200 cm. Aan deze standaard is het accessoires plateau te bevestigen wat wij er ook bij kunnen leveren. Heeft u intresse om een tv te huren voor een scherpe prijs en uitstekende service neem dan vrijblijvend contact op.

Bekijk onze werkwijze

Comments are closed.