Televisie Huren

TV Huren
Sharp 60″ LCD Televisie

TV Huren
U maakt maar één keer een eerste indruk. Doe dit dan goed met deze Sharp LCD  van 60″ (152 cm). Geleverd op een professioneel aluminium design standaard. Het scherm beschikt over 3D en ingebouwde USB ingang voor het afspelen van foto’s of films. Nu te huur bij TV-Huren.com dit scherm trekt gegarandeerd de aandacht van uw publiek.

 

 

Merk en serie Sharp LCD
Schermdiagonaal 60″ (152 cm)
HD specificatie Full HD
Resolutie 1920×1080 (Full HD 1080p) + 3D
Video In Component Video, D-Sub (VGA), 3x HDMI, Scart
Verbindingen USB 2.0
Geluid 40W RMS
Accessoires Inclusief professionele vloerstandaard (instelbaar tot een hoogte van 210 cm)

Bekijk onze prijzen

TV Huren
Philips 47″ LCD Televisie

TV Huren voor beurs
TV Huren in een handomdraai. Nu in de verhuur het Philips LCD scherm met een bijzonder groot schermdiagonaal van 47″ (119 cm). Dit dunne televisie scherm met Full HD resolutie geeft uw beelden scherp en helder weer. Zodat u zich professioneel kunt presenteren. Bent u opzoek om een TV te Huren voor uw Beurstand of congres? Dan bent u bij TV Huren aan het juiste adres.

Merk en serie Philips 3000 serie
Schermdiagonaal 47″ (119 cm)
HD specificatie Full HD
Resolutie 1920×1080 (Full HD 1080p)
Video In Component Video, D-Sub (VGA), 3x HDMI, Scart
Verbindingen USB 2.0
Geluid 20W RMS
Accessoires Inclusief professionele vloerstandaard (instelbaar tot een hoogte van 210 cm)

Bekijk onze prijzen

specificatie logo's

Één beeld(scherm) zegt meer dan duizend woorden.

De mens is visueel ingesteld. Versterk daarom nu uw boodschap met een beeldscherm. Met scherpe prijzen en professionele ondersteuning is TV Huren uw partner voor uw televisie huur. TV Huren verzorgt voor u een passende en kostenbesparende oplossing voor uw tijdelijke vraag.

De Philips 47″ Full HD TV is voorzien van de laatste technieken wat de beeldkwaliteit digitaal aanpast en optimaliseert voor het beste contrast en de beste kleuren en scherpte.

computer aansluiten op tv Sluit de gewenste randapparatuur aan via HDMI, VGA, HDMI, Scart of Component Video. Via de PC-ingang kunt u vanuit uw laptop presenteren op het scherm met een HDMI-DVI-kabel (voor digitale signalen) of een VGA-kabel (voor analoge signalen).

HDMI bestaat uit één enkele kabel die beeld- en geluidssignalen van uw apparaat naar uw TV overbrengt. Doordat de signalen ongecomprimeerd in HD worden overgebracht, gaat de goede kwaliteit van de bron niet verloren.

televisie huren met usbDe USB-aansluiting biedt u de mogelijkheid foto’s en videobestanden vanuit uw USB-stick te presenteren. Hierdoor hoeft u geen extra mediaspeler te huren. Steek de USB-stick in de aansluiting aan de zijkant van de TV en open de multimedia-inhoud met de inhoudbrowser op het scherm.

Zo kunt u uw video’s, foto’s en muziek eenvoudig weergeven en des gewenst herhalen.

TV Huren vloerstandaard

In hoogte verstelbare aluminium design vloerstandaard is gratis meegeleverd.

Bij de huur van een TV wordt deze gratis op een robuuste vloerstandaard geleverd. Wat ideaal is voor een presentatie of in een beursstand. Natuurlijk is het ook mogelijk te kiezen voor de desktopstandaard. De vloerstandaard is in hoogte verstelbaar van 140 cm tot 200 cm. Aan deze standaard is het accessoires plateau te bevestigen wat wij er ook bij kunnen leveren.Heeft u intresse om een tv te huren voor een scherpe prijs en uitstekende service neem dan vrijblijvend contact op.

Bekijk onze werkwijze

Comments are closed.