Veel gestelde vragen

TV huren voor 1 dag?

Het is mogelijk om vanaf 1 dag een televisie te huren bij TV-Huren.com. En vanaf twee dagen en meer bieden wij een korting van 50% op de huurprijs van de televisie voor iedere vervolgdag.

U bent opzoek naar een TV Scherm voor uw beursstand, symposium, congres of presentatie. Wij kunnen u een scherm leveren op locatie voorzien van een robuuste vloerstandaard. Dit scherm wordt door ons opgebouwd en geïnstalleerd.

TV Huren voor beurs

In een handomdraai huurt u een scherm bij TV Huren het is mogelijk om op de dag van de presentatie het televisie scherm bij u te plaatsen en diezelfde dag al weer op te halen.

Bekijk onze werkwijze

Wat is de maximale hoogte van de tv standaard?

De televisie is in hoogte verstelbaar en leverbaar voor iedere oplossing. De maximale hoogte is 210 cm. Hierdoor is het tv scherm ook goed inzetbaar als interactief weg wijs bord of informatie bord.

TV Huren voor beurs

De specifieke gegevens over de televisie zijn hier te vinden.

Welke media speelt de Philips 47″ Televisie af?

Doormiddel van de ingebouwde usb ingang is het mogelijk om doormiddel van een usb-stick rechtstreeks bestanden af te spelen op de televisie. Waardoor uw bij het afspelen van films of foto’s geen laptop op de beursvloer hoeft achter te laten.

De Philisp 47″ Televisie werkt alleen met usb sticks dus geen externe harde schijven. En speelt de volgende bestanden af.

Film H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4
Foto JPEG
Muziek MP3

LCD, LED of Plasma scherm

Het Verschil tussen een LCD, Led of Plasma TV Huren

Een LCD, Led of Plasma scherm vallen alle drie onder de flatscreen televisie’s. Alleen verschilt de techniek om binnenin bij de verschillende schermen waardoor het beeld van een plasma er anders uit ziet dan van een LCD of LED. Maar welke Televisie is het beste te huren?

 

Kijkervaring

De kijkervaring tussen een Plasma, LCD en Led verschilt van elkaar. Natuurlijk is het smaak welk scherm mooier oogt dan het ander en ook bij TV schermen met dezelfde techniek zijn er verschillen in kwaliteit op te merken.

 

Plasma Televisie scherm

Een plasma scherm is opgebouwd met pixels welke licht uitstralen. deze pixels samen vormen het beeld wat vroeger de beeldbuis was. Plasma staat bekend om zijn goede zwart kleuren omdat deze pixels dan geen licht geven en er dus een extra diepe zwart tint ontstaat. Ook is de kijkhoek over het algemeen breder dan van een LCD of LED Televisie. Een plasma scherm verbruikt meer energie dan de andere type flatscreens.

 

LCD Televisie scherm

TV Huren voor beurs

Een LCD televisie heeft pixels die zelf geen licht geven. Deze vloeibare kristallen worden verlicht door achtergrondverlichting. LCDs hebben dan weer het voordeel beter wit tinten te vertonen en zijn zuiniger in het gebruik. bekijk ook LCD Scherm huren

 

LED Televisie scherm

De Led TV is een opvolger van de LCD waarbij het achtergrondscherm verlicht wordt met LED.

 

De televisiemarkt

Op dit moment zijn er steeds minder Plasma schermen verkrijgbaar omdat deze duurder zijn in gebruik en in de productie. Ook neemt de productie van de LED schermen af omdat ook deze duur zijn om te produceren. Hiermee lijkt de LCD televisie de markt te gaan domineren. Ze zijn het goedkoopst te maken en zijn redelijk zuinig in gebruik. TV Huren maakt gebruik van LCD schermen in de verhuur.

Comments are closed.