Televisie huren voor Beurs

TV Huren voor beurs

één beeld(scherm) zegt meer dan duizend woorden.

Onze LCD Schermen zijn uitmate geschikt om uw bedrijf te presenteren met bewegende beelden of foto’s. Op een beurs is het belangrijk dat de bezoekers u zien, door uw stand te ondersteunen met een grootte lcd scherm kunt u rekenen op volle aandacht van de bezoekers. De gehuurde schermen van TV-Huren.com worden geleverd inclusief moderne vloerstandaard.

TV Huren voor beurs

Wij hebben twee scherm groottes in ons assortiment. Een Philips 47″ LCD wat omgerenkend een diagonaal is van 119cm of u kiest voor de blikvanger van Sharp. Dit 60″ LCD Scherm is 152cm en is het ideale scherm om te huren op een beurs. Dit scherm wordt geleverd op een robuust aluminium design statief waarbij de vloerplaat zo compact mogelijk is en het scherm al te plaatsen is in de kleinste stand.

Het scherm wordt geleverd in heel Nederland en geplaatst en geïnstalleerd door vakkundig personeel. We leveren alles werkend op!

Bekijk hier de specificatie’s voor de diverse LCD Schermen

tv huren voor beurs

Afspelen via USB

Via de ingebouwde USB ingang is het mogelijk om uw foto’s of film rechtstreeks vanuit uw USB Stick te presenteren. Hierdoor bespaard u op een extra mediaspeler en blijft uw televisie standaard compact en strak.

Maak vandaag nog kennis met onze scherpe prijzen en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Comments are closed.